Start een eigen webshop

Middels een webwinkel kunt u gemakkelijk uw producten online verkopen. Het betalen is heel eenvoudig door een klant te doen. U stuurt de spullen naar de klant op met behulp van een e-mail waarin een besteloverzicht staat opgenomen. Per e-mail ontvangt u informatie rondom de bestelling zodra iemand op uw website iets heeft besteld.

Heeft u uw eigen advertentiesite online, dan kunt u daar op diverse manieren geld aan verdienen. Wanneer u zelf een advertentiewebsite opricht, dan kunt u op diverse wijzen extra inkomen genereren. Tevens is extra inkomen te verdienen aan de aanvullende mogelijkheden bij plaatsing van een advertentie.

Het zelf opstarten van een webwinkel is niet heel lastig te doen. Via de pagina Een webshop maken kunt u een PHP script vinden waarmee u zelf een webwinkel kunt realiseren. Met dit eenvoudig te gebruiken PHP script kunt u een webshop runnen. Middels een webwinkel kunt u gemakkelijk uw producten online verkopen. Een klant kan eenvoudig betalen voor zijn bestelling. U ontvangt per e-mail een overzicht van de bestelling. De spullen worden aan de hand van een bestellijst opgestuurd die u per e-mail als verkoper zult ontvangen.

U kunt de webshop in meerdere talen draaien. Nederlands en Engels zijn beide als voertaal in te stellen. Daarbij is het PHP script aan te passen. Een webwinkel beginnen behoort zo ook tot de mogelijkheden wanneer u er geen verstand van heeft. Mogelijk zou u ook graag uw eigen webwinkel beginnen. U kunt dan eenvoudig een webwinkel zelf oprichten. U kunt via die pagina verder navigeren naar een website waar u dit PHP script aan kunt schaffen. De meeste webhosting pakketten ondersteunen het draaien van PHP scripts.
Free Web Hosting