Beheer een lijst van je favoriete sites

Het juiste script kan u helpen bij het in elkaar zetten van een eigen startpagina website. Een link naar een pagina met informatie over het script kunt u vinden op de hierna vermelde website. Uw eigen startpagina website kunt u eenvoudig beheren met het meegeleverde beheerpaneel. Men kan zich via uw website aanmelden voor een account. Dit account kan worden gebruikt voor het beheren van een eigen startpagina.

Wilt u meer over het script weten waarmee dat te realiseren is? Het artikel eigen startpagina staat vol informatie over dit handige PHP script. U treft daar ook een link aan naar de aanbieder van dit zeer eenvoudig te gebruiken script. Het script is heel eenvoudig aan te schaffen. U vindt op die site ook instructies voor de installatie en het gebruik van de software. Ook zonder technische achtergrond is het zo mogelijk om op een makkelijke manier uw eigen startpagina website in elkaar te zetten. Een eigen startpagina kan volledig worden ingericht door een beheerder.

De links kunnen eenvoudig op een pagina geplaatst worden. De paginabeheerder kan de dochterpagina helemaal naar zijn eigen smaak inrichten. Daarbij is het mogelijk een leuk zakcentje te verdienen met uw eigen startpagina website. De files van het script zijn eenvoudig op uw webhostingpakket te plaatsen. Er is een installatieprogramma meegeleverd dat direct na het overzetten van de bestanden kan worden gestart. In dat proces kunt u de globale gegevens voor de website invoeren. Er kan een titel worden ingevuld die past bij de website. Verder kunt u de gegevens voor de zoekmachines eenvoudig invoeren gedurende de installatie.

Het verkopen van backlinks is heel eenvoudig te doen met uw eigen website. Met uw website haalt u technieken in huis om heel eenvoudig te koppelen met diverse betaalsystemen. Een aangemelde link wordt meteen geplaatst na de betaling. Verschillende bedragen zijn er te rekenen voor een backlink op de voorpagina en een link op een normale startpagina.
Free Web Hosting