CMS systeem gebruiken voor uw site

U kunt met behulp van een tool uw zakelijke website samenstellen. Men noemt zo een tool daarnaast wel een content management systeem. Over dergelijke tools kunt u via het artikel Site bouwen tools meer te weten komen. Heeft u het CMS pakket gekocht, dan kunt u het direct installeren.

Het systeem zal de installatieprocedure beginnen bij uw eerste bezoek aan de site net na de installatie. U kunt gedurende het draaien van dit script de relevante informatie over uw zakelijke website invoeren. Gedurende de installatie is daarbij het plaatsen van een beheerdersaccount mogelijk. Met behulp van dit account kunt u gemakkelijk wijzigingen aan uw website aanbrengen.

Aanbevelingen van klanten op uw website kunnen een positief effect voor uw onderneming teweegbrengen. U kunt dit met het CMS pakket zonder problemen doen. Een afzonderlijk scherm is te raadplegen voor banner banner. Er zijn verschillende posities op uw website waar een banner toevoegen mogelijk is.

Met het CMS programma kunt u producten en diensten middels uw website te koop aanbieden. Als u wilt kan het gehele bestelproces inclusief betaling online verlopen. De klant kan eventuele digitale producten meteen downloaden nadat hij heeft betaald. Er is geen handmatige actie van uw kant vereist. Nadat er een bestelling is gedaan krijgt de koper een e-mail met een download link naar eventuele downloadbare onderdelen. De statische onderdelen in deze e-mail zijn via het beheerpaneel gemakkelijk te wijzigen. Dat is daarbij met veel andere teksten op uw website mogelijk. U kunt behoefte hebben aan een demo voordat u het CMS pakket koopt.
Free Web Hosting