Bouw eigen startpagina

Heeft u een eigen website, dan is het aan te raden om ook een startpagina aan te maken. Een dochterpagina biedt de mogelijkheid om links naar uw site te plaatsen. Zoekmachines plaatsen u hoger in de zoekresultaten wanneer u meer links heeft. Het aanmaken van een startpagina is gratis. Het maken van uw eigen startpagina kan op een groot aantal websites.

Met uw dochterpagina kunt u ook een extra inkomen genereren. Dat is toch mooi? Iets dat geen geld kost en in principe geld kan opleveren. Blijvende links, daar kunt u geld voor vragen. Een voorwaarde is dan wel dat u uw dochterpagina serieus bijhoudt.

Het aantal mogelijkheden is nog groter met uw eigen startpagina website. Dan heeft u echt uw eigen platform. Hierover staat op Uw eigen startpagina maken het een en ander. Hiermee kunt u een eigen startpagina website opzetten. Er is geen kennis van HTML nodig.

Het creëren van uw eigen startpagina website zonder programmeerkennis behoort ook tot de mogelijkheden. Wilt u daar meer over lezen dan kunt u op Maak je eigen startpagina kijken. Een eigen startpagina website opent de mogelijkheid tot geld verdienen. Bijvoorbeeld met het verhuur van advertentieruimte. Affiliate marketing kan ook prima worden gedaan op ee startpagina. Tevens willen voldoende mensen betalen voor linkplaatsing op een dochterpagina. Bijvoorbeeld een X aantal links voor een vast bedrag.

Free Web Hosting