Eigen startpagina maken

U kunt verschillende kanten op met een eigen dochterpagina op een startpagina website. In eerste instantie kan de startpagina een weergave zijn van uw persoonlijke favorieten. Websites van uzelf kunt u er gemakkelijk mee promoten. U kunt een startpagina zelfs inzetten voor het genereren van inkomsten. Het aanmaken van een startpagina kan op diverse sites. Het is gratis.

U kunt zich bij een aantal startpagina websites registreren. Hierna krijgt u toegang tot een controlepaneel waar u een startpagina kunt bouwen. Een extra stap bij het registreren is soms dat u een e-mail moet bevestigen. Om die reden is het belangrijk dat u een werkend e-mailadres invoert.

Uiteraard kunt u ook beheerder worden van uw eigen startpagina website. Dit wordt kinderspel wanneer u een startpaginascript gebruikt. Meer informatie over het gebruik van een startpagina script kunt u vinden in de tekst Startpaginascript. Het is niet moeilijk om een startpaginascript te installeren. Er zitten niet veel kosten aan verbonden.

De werking van het script is bij veel scripts ongeveer hetzelfde. Eerst maakt u voor verschillende deelonderwerpen een categorie aan waaronder de links worden verdeeld. Sommige startpagina websites bieden u de mogelijkheid om ook tekst en afbeeldingen in uw rubrieken te plaatsen. Via een formulier kunnen bezoekers een link suggereren waarna u mag besluiten of u deze plaatst.
Free Web Hosting