Een eigen advertentie website beginnen

Met verschillende soorten website is er online een extra zakcentje te verdienen. Zo kan een eigen marktplaats hiervoor worden ingezet. Aan de ene kant verdient u geld aan adverteerders. Dit kan door betaalde rubrieken aan te maken. Er kan bij een het aanmaken van een advertentie worden gekozen voor aanvullende mogelijkheden die u geld kunnen opleveren.

Meer over het tot uw beschikking krijgen van een marktplaats website leest u in advertentie website maken. Het gebruikmaken van een marktplaats PHP script is verstandig. Het script biedt de mogelijkheid om simpele wijze aanpassingen door te voeren op uw website.

Tijdens het installeren heeft u de mogelijkheid om zelf de inloggegevens van uw beheeraccount te kiezen. Met een advertentie script is zelf programmeren niet meer noodzakelijk. De dingen die u wilt doen kunnen vaak al met het kant en klare script.

Er is geen kennis van websites bouwen nodig om met het script te werken. Het installeren vereist niet heel veel technische kennis. U vindt de ondersteunende documenten voor het installatie script online. Lukt het niet aan de hand van de documentatie dan kan de ontwikkelaar u met de installatie helpen. Zodra de installatie is voltooid, is het mogelijk om uw beheeraccount te gebruiken voor het uitvoeren van beheertaken.

Via het beheerpaneel kunt u het maximumaantal foto’s per advertentie instellen. Zo kunt u dit aantal juist limiteren of het aantal extra hoog zetten. Het maximumaantal afbeeldingen per advertentie kan worden afgestemd op de beschikbare ruimte op de webhosting. Aanmelden als adverteerder is vrij eenvoudig. Het aanmaken van een account gebeurt met behulp van een registratieformulier die men op uw website kan invullen. Klopt er iets niet in de gegevens, dan geeft het systeem een melding weer.
Free Web Hosting