Een Nederlandse startpagina maken

Het kan zijn dat u op de website van iemand anders al een startpagina heeft. Het kan zijn dat u ook graag een eigen startpagina website wilt runnen. Deze optie is mogelijk. Deze optie is er ook in het geval dat u helemaal geen verstand van websites maken heeft. Wat u nodig heeft is een PHP script dat u daarbij ondersteunt. Daar is meer over te lezen in het artikel Aanmelden startpagina. Een dergelijk script is in de programmeertaal PHP gemaakt. Voor een paar tientjes heeft u al zo een handig startpagina script. Een aanpassing verricht u met behulp van een speciale beheeromgeving.

Staat u gebruikersregistratie toe, dan kunnen derden ook een startpagina aanmaken op uw website. U kunt gebruikersregistratie op ieder moment open of dicht zetten. Heeft u het open gezet, dan kan een bezoeker via een registratieformulier zijn eigen gebruikersaccount aanmaken. Via het account dat wordt aangemaakt kan iemand inloggen en startpagina’s aanmaken.

De optie tot het betaald toevoegen van een link is er ook. Na de betaling zal de link meteen worden toegevoegd. Een eigen startpagina maken is dan niet meer nodig. Men kan kiezen tussen een link toevoegen aan de homepage of aan een gewone dochterpagina. U kunt in het geval dat beheerder verschillende tarieven hanteren hiervoor. Een nieuwe startpagina maken is dan niet meer nodig. U meldt dan slechts de link aan.

Tevens kunt u naast links allerlei andere dingen toevoegen aan uw startpagina. Het tonen van de weersverwachting op uw startpagina is daar een voorbeeld van. Daarnaast kunt u makkelijk de kleuren van iedere individuele startpagina wijzigen. Op deze manier kunt u uw startpagina nog wat extra waarde geven. U kunt de verschillende dochterpagina’s hun eigen subdomein geven. Een individuele startpagina is bereikbaar via dat subdomein. Een lijst van alle aanwezige dochterpagina’s zorgt ervoor dat alle dochterpagina’s door de zoekmachines en bezoekers vindbaar zullen zijn.
Free Web Hosting