Eigen website maken

Wilt u een website voor het bedrijf maken, dan kan dit gepaard gaan met verschillende soorten werkzaamheden. De bedrijfswebsite is in principe niet het uiteindelijke doel, maar meer een marketinginstrument. Het doel is uiteindelijk om meer klanten naar u toe te trekken. In dit artikel leest u wat er zoal komt kijken bij het maken van een website voor uw bedrijf.

Niet zelden wordt het belang van een goed design onderschat. Tevens is het van belang dat dit ontwerp met de tijd meegaat. De website van nu ziet er immers alweer heel anders uit dan de website van 15 jaar geleden. Het zal in uw voordeel werken wanneer uw website er altijd modern uitziet.

Wat ook enorm van belang is, is de navigatie. Hebben de pagina's duidelijke titels die de lading voldoende dekken? Zie de navigatie als een soort inhoudsopgave die bezoekers kunnen gebruiken om te zien waar ze kunnen vinden wat ze zoeken.

Natuurlijk wilt u dat mogelijke klanten contact leggen met uw onderneming. Is het gemakkelijk voor bezoekers om het telefoonnummer van uw bedrijf te vinden? Kan men een contactformulier invullen? Welke mogelijkheden heeft u met uw website nog meer om de kans te vergroten dat een bezoeker contact opneemt en uiteindelijk een klant wordt?

Denkt u dat u met de verschillende facetten van het maken van een website voor het bedrijf hulp kunt gebruiken, dan kunt u het artikel CMS beheer eens doornemen. Een extern bureau kan de website op professionele wijze voor u bouwen. Dit is vooral aan te raden wanneer u weinig ervaring met het maken van websites heeft.
Free Web Hosting