Eigen startpagina samenstellen

Voor linkbuilding zijn startpagina’s nog altijd interessant. Op een groot aantal sites is het maken van startpagina links al gratis te doen. Zelf kunt u verder een nieuwe startpagina website opzetten. Handig indien u hoger in Google wilt komen. Daarbij kunt u inkomsten generen met een eigen startpagina website. De kosten kunt u er op deze slimme weer uithalen. Het plaatsen van een nieuwsfeed op 1 van uw dochterpagina’s is kinderlijk eenvoudig. Hiermee kunt u bijvoorbeeld nieuws tonen op één of meer dochterpagina’s. RSS feeds bestaan er voor nieuws over verschillende onderwerpen. Zodat u per dochterpagina tevens passend nieuws kunt tonen op het moment dat u dat wilt.

U kunt bezoeken indien u daar wel oor naar heeft. Omdat u links kunt verkopen via uw website kunt u de kosten snel terugverdienen. Per categorie kunt u de kleuren aanpassen. Een rubriek plaatst u gemakkelijk op uw dochterpagina. Bezoekers kunnen via een aanmeldformulier zich aanmelden op uw site. Daarmee krijgen bezoekers de mogelijkheid om zelf een nieuwe startpagina samen te stellen. Bij het toevoegen van een nieuwe startpagina, kan men een subdomein kiezen. Het is per individuele startpagina verder mogelijk om de titel en de beschrijving in te stellen.

Per afzonderlijke dochterpagina zijn verder de metagegevens voor de zoekmachines in te stellen. Dit zorgt ervoor dat uw startpagina dochters aan de juiste zoekwoorden worden gekoppeld. Ook kunt u knoppen toevoegen op uw startpagina in het geval dat u dat zou willen. Op het moment dat u wilt is het daarbij mogelijk om banners op uw startpagina website te plaatsen. Advertentieruimte verhuren wordt zo een optie. Maar u kunt uiteraard daarnaast een Google Adsense blokje neerzetten. Het is maar een greep van het eindeloos aantal opties dat u met een eigen startpagina website heeft.
Free Web Hosting