Wilt u een eigen advertentiewebsite runnen?

Wilt u een eigen advertentie website beginnen dan is dat vandaag de dag prima te doen. Bezoekers kunnen melding van verdachte advertenties doen. Met zo een script is het niet moeilijk om zelf een marktplaats website te beginnen. Een advertentie website kunt u met gebruik van een handig PHP script vrij eenvoudig in elkaar zetten.

Wilt u een dergelijk script graag kopen? De pagina Wil je een advertentiewebsite runnen? behandelt een dergelijk advertentie script. Een eigen marktplaats beginnen kan vrij gemakkelijk met het daar genoemde script. Ook kunt u zelf met PHP aan de slag gaan en een script in elkaar zetten. Maar dan zult u na enige tijd pas een werkend script hebben. Zonder technische kennis kunt u met behulp van een dergelijk script een advertentie website in elkaar zetten. Zodat u meteen met uw eigen advertentie website kunt beginnen.

Het is mogelijk om het script na een bepaalde tijd een e-mail te laten sturen naar adverteerders. In de e-mail wordt de optie geboden om een advertentie weer bovenaan het overzicht te laten weergeven. Op deze wijze kunt u adverteerders aanmoedigen om actief te blijven. Wilde u altijd al uw eigen advertentiewebsite runnen, dan is dit uw kans. Natuurlijk kunt u ook zelf een script ontwikkelen. Maar dat kost veel tijd.
Free Web Hosting