Houd je bookmarks online eenvoudig bij

Voor off-page SEO kunnen startpagina’s een handige rol spelen. Uw positie in Google kan met behulp van backlinks worden verbeterd. U kunt een startpagina met links oprichten bij een bestaande website. Een andere optie is het zelf in elkaar zetten van een startpagina site.

De pagina Beheer een lijst van uw favoriete sites kan u meer vertellen over het script waarmee een dergelijke website site bouwen is. Men kan zelf rubrieken toevoegen aan zijn of haar pagina en daarbinnen bookmarks plaatsen. Er kunnen ook andere blokken aangemaakt worden zoals een rubriek waarin het laatste nieuws getoond worden. Het betreffende script is niet al te oud. U zult meer van zulke scripts kunnen vinden, maar vaak zijn deze scripts niet aangepast op de eisen van deze tijd. Dochterpagina’s op uw website worden mobielvriendelijk weergegeven.

U kunt met het script inkomsten genereren. Dat gebeurt met de verkoop van backlinks. Voor het verkopen van backlinks stelt u via de beheeromgeving zelf de prijs van een link in. Er worden diverse betaalproviders ondersteund. Door middel van deze koppeling kunnen bezoekers makkelijk voor een backlink betalen. Na de betaling zal een link direct in de gekozen categorie worden geplaatst. Er is geen noodzaak om iets handmatig te plaatsen.

Het PHP script kunt u heel eenvoudig op uw hosting pakket installeren. Het grootste gedeelte van de hosting pakketten zal PHP scripts kunnen draaien. Via de scripttaal PHP kunt u het script ook uitbreiden als u dat wilt.
Free Web Hosting