Uw nieuwe portaalsite realiseren

U kunt backlinks gebruiken om uw website beter vindbaar te maken in de verschillende zoekmachines. Men maakt onder andere gebruik van startpagina links. Het samenstellen van een eigen dochterpagina is op zulke websites over het algemeen gratis.

Het is mogelijk om via internet zo een script te kopen. U kunt de pagina Eigen startpagina maken bijvoorbeeld eens bekijken. Wat u verder nodig heeft is webhosting en een eigen domeinnaam. Houd voor de hosting rekening met jaarlijkse kosten. Het 1e bezoek aan de nieuwe website activeert het installatiescript.

U heeft ook de optie om uw dochterpagina’s te voorzien van widgets. Zo is het aanmaken van het laatste nieuws een optie. Weet u een interessante RSS feed, dan kunt u deze eenvoudig toevoegen. Iedereen die een eigen startpagina op uw website heeft, kan deze widgets gebruiken.

Het startpagina script geeft u verschillende mogelijkheden om geld te verdienen. Zo kunt u eenvoudig backlinks met het script verkopen. Voor een nieuwe link kan op diverse manieren worden betaald. Bij het aanmelden van een link mag men zelf kiezen op welke startpagina men de link plaatst.

Het script heeft een veilig PHP inlogsysteem. De door de bezoeker ingevoerde gegevens worden op geldigheid gecontroleerd. Hierdoor kunnen hackers niet simpel inbreken op uw website. Het is zo mogelijk om op een veilige manier inkomsten te genereren met uw startpagina website. U kunt zo de met het gebruik van het script gepaard gaande kosten gemakkelijk weer terugverdienen.
Free Web Hosting