Uitleg PHP

Complexe logica kunt u gemakkelijk binnen uw website implementeren met de scripttaal PHP. Voor de gebruiker vaak niet zo heel zichtbaar maar toch van groot belang. PHP voegt allerlei handige functionaliteiten toe die u met HTML niet kunt aanroepen. Toegang tot belangrijke PHP functies vereenvoudigen uw werk als webontwikkelaar. Als alternatief kan men ook voor .NET of Java als server-side engine kiezen.

Het zal u mogelijk verbazen op hoeveel servers PHP gewoon aanstaat. Het is een extra reden om voor PHP te kiezen als ontwikkelomgeving. Zo kunt u zich compleet op bijvoorbeeld het inbouwen van een Het gebruik van PHP voor een website concentreren.

Dat PHP niet zo heel lastig is om te leren vinden veel ontwikkelaars fijn. Een PHP gastenboek of PHP agenda is op deze manier vrij eenvoudig aan de website toe te voegen. Door middel van additionele libraries zijn de mogelijkheden nog meer te vergroten.

Er zijn geen kosten verbonden aan de installatie en configuratie van PHP. Het PHP platform kan op alle populaire besturingssystemen aan de praat worden gekregen.
Free Web Hosting