Nieuwe startpagina samenstellen

U kunt een startpagina zien als een online catalogus. Op een startpagina website kunt u een aantal dochterpagina’s vinden. Men heeft per thema vaak een dochterpagina ingericht. Het samenstellen van een nieuwe startpagina is gratis. Met een zoekopdracht in Google kunt u startpagina websites vinden waar u een nieuwe startpagina mag aanmaken.

Het is echter geen verplichting om links over een enkel onderwerp te plaatsen. Er zijn voldoende algemene dochterpagina’s te vinden. Hierop vindt u in veel gevallen links omtrent diverse onderwerpen. Het is daarbij wel raadzaam om per onderwerp een categorie aan te maken.

Meer informatie over eigen startpagina maken kunt u op Uw eigen startpagina online zetten vinden. De pagina staat ook vol met tips voor het maken van een goede startpagina. Een startpaginascript kan u helpen bij het opzetten van een eigen startpagina website. Niet zo lang geleden is er nog een nieuw startpaginascript ontwikkeld. Wanneer u dat zelf zou moeten programmeren bent u veel tijd kwijt. Een startpaginascript lost veel dingen waar u dan tegenaan zou lopen, al voor u op.

Aan te raden is om de relevantie van de links hoog te houden. Tegenwoordig is het van belang om onderscheidend te zijn. Het kan nuttig zijn om naast links ook wat plaatjes en informatieve teksten te plaatsen. Veel mensen plaatsen alleen links. Uw startpagina kan zich onderscheiden van de rest wanneer u deze anders maakt dan de andere pagina’s.

Loopt het goed met de bezoekersaantallen dan kunt u overwegen om advertenties of banners op uw startpagina te plaatsen. Er bestaan een aantal platformen om dit voor u eenvoudig te maken. Op deze manier kunt u een extra zakcentje eraan verdienen.
Free Web Hosting