Eigen startpagina maken

Het bekijken van de mogelijkheden van startpagina’s is verstandig als u zich met SEO bezig houdt. Met een startpagina website kunt u de vindbaarheid van andere websites flink verhogen. Startpagina links dragen bij aan de vindbaarheid van andere websites. Het is mogelijk om startpagina links te verkopen aan anderen.

Heeft u wel oor naar een eigen startpagina website? Het artikel Maak een moderne PHP startpagina website zal u zeker op weg helpen. Via die website kunt u een PHP script vinden waarmee u gemakkelijk zelf het beheer kunt doen. Er zit geen limiet op het aantal dochterpagina’s dat u kunt aanmaken. Het is mogelijk om de startpagina’s aan te vullen met links en widgets.

Verkopen van links is mogelijk. Hiervoor is een link toevoegen formulier op uw website beschikbaar. De bezoeker kan daarbij kiezen voor de dochterpagina en de rubriek waarin het moet worden geplaatst. Na het invullen van dit formulier kan hij voor de link betalen. Zowel Nederlandse als Belgische gebruikers kunnen eenvoudig betalen voor de aangemelde link. Het systeem is veilig in elkaar gezet. Er vindt gegevensvalidatie plaats op ingevoerde gegevens. Daarmee maakt u het hackers moeilijk om in te breken op uw PHP site. Het is zo mogelijk om op een veilige manier inkomsten te genereren met uw startpagina website. U kunt zo de met het gebruik van het script gepaard gaande kosten eenvoudig weer terugverdienen.
Free Web Hosting