Houd uw bookmarks online eenvoudig bij

Het in elkaar zetten van een eigen startpagina website is heel eenvoudig met het juiste script. Verder in dit artikel is een link te vinden naar een pagina waarop meer informatie over deze tool staat. Er zit een beheeromgeving bij het softwarepakket. Daarmee kunt u uw eigen website beheren. Via uw website kunnen beheerders zich aanmelden voor hun eigen gebruikersnaam en wachtwoord. U kunt beheerders hun eigen startpagina laten samenstellen met behulp van hun eigen account.

Zou u graag meer willen lezen over het PHP script waarmee een startpagina site te maken is? Meer informatie over dit handige PHP script is op de pagina Je favoriete websites op een rij te vinden. Op die pagina is tevens een link naar de aanbieder van dit handige PHP script aanwezig. Nadat u het script heeft aangeschaft, kunt u het direct downloaden. Op de site van de aanbieder is er ook een handleiding aanwezig. Ondersteuning voor het gebruik van dit handige script is eveneens eenvoudig aan te vragen. Paginabeheerders kunnen hun eigen startpagina volledig naar wens aanpassen.

Een beheerder kan diverse rubrieken aanmaken op zijn eigen startpagina, waarbinnen de links kunnen worden geplaatst. Iedere dochterpagina kan volledig naar inzicht worden gewijzigd. Een passief inkomen kan met een eigen website eenvoudig opgebouwd worden. U kunt de bestanden van het script makkelijk kopiëren naar uw webhosting omgeving. Heeft u de files overgezet, dan kunt u het installatieprogramma starten. Binnen dat installatieprogramma kunt u de gegevens voor uw eigen website invoeren. Kies bijvoorbeeld een titel die beschrijvend is voor uw nieuwe website. Daarnaast zijn de voor de zoekmachines relevante gegevens tijdens de installatie eenvoudig in te voeren.

Meteen het script downloaden is gelijk na de betaling een mogelijkheid. U kunt de files van het PHP script heel eenvoudig op uw webhosting pakket plaatsen. U kunt de installatie meteen beginnen wanneer de bestanden op de server zijn geplaatst. Wanneer u het installatieprogramma draait, kunt u de belangrijke informatie voor de website invullen binnen de verschillende schermen. Voorbeelden van zulke informatie zijn de websitetitel en de meta gegevens voor de zoekmachines. Gedurende het installeren geeft u ook de gebruikersnaam en het wachtwoord voor het beheer account op. Op elk moment kunt u met dit account inloggen en wijzigingen aanbrengen op de website.
Free Web Hosting