Bouw je eigen startpagina

Er zijn verschillende dingen die u met een eigen startpagina kunt. Een startpagina is handig om uw favoriete websites op te slaan. U kunt ermee de promotie van uw andere websites doen. Ook is het mogelijk om geld met uw startpagina te verdienen. Het aanmaken van een startpagina kan op diverse sites. Het is gratis.

Registreren van een startpagina kan doorgaans via een registratieformulier op een startpagina website. Het bouwen van de startpagina gebeurt in een speciaal controlepaneel waar u na registratie toegang toe krijgt. Registratie moet bij een aantal sites per e-mail worden bevestigd. U kunt dan pas inloggen nadat u op de bevestigingslink geklikt heeft.

Het beginnen van uw eigen website met dochterpagina’s die uw bezoekers kunnen beheren is een andere mogelijkheid. Met een startpagina script wordt dit mogelijk. Meer informatie over het gebruik van een startpagina script kunt u vinden in de tekst Een eigen startpagina maken. Het is niet moeilijk om een startpaginascript te installeren. Met goedkope webhosting heeft u vaak al voldoende om een dergelijke website op te zetten.

Bijna alle startpagina websites werken op eenzelfde manier. Eerst maakt u voor verschillende deelonderwerpen een categorie aan waaronder de links worden verdeeld. In sommige gevallen kunt u ook afbeeldingen of tekst in uw diverse rubrieken plaatsen. Via een formulier kunnen bezoekers een link suggereren waarna u mag besluiten of u deze plaatst.
Free Web Hosting