Beheer linkpagina

Een startpaginascript kan u helpen bij het opstellen van een online link catalogus. Bij een hoop websites kunt u gratis een eigen startpagina oprichten. Zo nu en dan uw startpagina up-to-date maken is dan wel iets wat erbij komt kijken. Links die het niet meer doen, moeten eraf gehaald worden. En de bezoeker vindt het fijn als er af en toe nieuwe links worden toegevoegd.

Elk thema dat u kunt bedenken kan een eigen dochterpagina krijgen. U kunt rubrieken gebruiken om het thema verder op te splitsen in deelthema’s. Voor een startpagina over sport kunt u dan deelonderwerpen maken zoals balsport, atletiek, enzovoorts.

Het komt voor dat er advertenties worden weergegeven op uw nieuwe startpagina. Wilt u dat niet dan kunt u ze laten verwijderen. Hiervoor betaalt u een gering bedrag. In principe kunt u ze laten staan. Het is aan u of u ze laat staan of laat weghalen. U kunt extra waarde aan uw startpagina toevoegen door ook afbeeldingen op uw startpagina te plaatsen. Wilt u meer handige tips, lees dan ook het artikel Een Nederlandse startpagina maken eens.

Op de andere pagina’s treft u namelijk vaak slechts links aan. Met een eigen startpagina website kunt u nog meer voordeel hebben. U heeft dan de volledige website in uw beheer. Er is dan ook een stuk meer gegarandeerd. Staat uw startpagina op de website van iemand anders en stopt diegene ermee, dan bestaat uw pagina ook niet meer.
Free Web Hosting