Een nieuwe website samenstellen

Door de scheiding tussen opmaak en lay-out die doorgaans door het CMS systeem wordt gehanteerd, hoeft u geen bestanden op de server te wijzigen. U zult veel content gewoon als platte tekst kunnen invoeren. Het systeem giet de inhoud van de invoervelden in het juiste formaat op uw website en zet ze op de juiste plek.

CMS software regelt over het algemeen de technische zaken die voor u als beheerder vaak te lastig zijn om zelf te programmeren. Op het meest technische niveau zou u steeds de bestanden op de server moeten wijzigen. Een CMS programma zorgt ervoor dat dit niet hoeft. Wijzigingen voert u doorgaans vanaf een centrale plek door. Namelijk via het beheergedeelte van het CMS systeem.

Er zijn nog meer voordelen die het gebruik van een CMS programma met zich meebrengt. Voor meer informatie kunt u Beheer website doornemen. Meestal is er een installatie script aanwezig. U hoeft zo geen bestanden aan te passen.

U hoeft dus niet steeds op zoek te gaan naar de juiste bestanden. Maar vanzelfsprekend moet u wel uw weg vinden in het beheerdersgedeelte. Gelukkig wordt er bij veel CMS pakketten een logische indeling gehanteerd bij het beheerdersgedeelte.
Free Web Hosting