Een mooie startpagina maken

Het zal vaak om een gewone website gaan wanneer iemand een nieuwe website begint. Een ander soort website bouwen is ook prima mogelijk. Een startpagina website bijvoorbeeld. Met een startpagina script is dat prima te realiseren. Dit is een grote linkverzameling in de vorm van een website. Neem Eigen startpagina door als u meer informatie erover wilt. De startpagina website heeft diverse dochterpagina’s die zijn ingedeeld naar onderwerp. Via de rubrieken is de startpagina weer in deelonderwerpen op te splitsen.

Als u een startpagina script gebruikt kunt u makkelijk aanpassingen aan uw site verrichten. Een bezoeker meldt zich eenvoudig aan voor het maken van een eigen startpagina. Hiervoor wordt op uw startpagina website een aanmeldformulier getoond. Heeft de bezoeker zich aangemeld, dan kan hij met zijn nieuwe accountgegevens inloggen en een startpagina aanmaken.

Ook mag de bezoeker een subdomein invoeren bij het aanvragen van een nieuwe dochterpagina. Is een subdomein bezet, dan zal de startpagina website een melding weergeven. U kunt pas verder wanneer het subdomein dat u invoert nog vrij is. U kunt direct na het aanmaken van startpagina links plaatsen. Een gebruiker mag meerdere dochterpagina’s aanmaken en beheren. De kleuren van uw website mag u zelf bepalen. Via een aantal websites is het mogelijk om tot een kleurschema te komen.

U hoeft zich niet aan de regels van andere startpagina websites te houden, wanneer u zelf een startpagina website heeft en daar uw startpagina’s op aanmaakt. De startpagina’s op uw website blijven online staan. Bij andere websites kan de beheerder uw startpagina zonder tegenbericht verwijderen. Men heeft PHP gebruikt voor het ontwikkelen van het script. Het draaien van PHP scripts is bij veel webhosting pakketten geen probleem. Het startpaginascript biedt de mogelijkheid voor het generen van inkomsten.
Free Web Hosting