Uw nieuwe startpagina online zetten

Bent u van mening dat het niet gemakkelijk is om een eigen startpagina website samen te stellen? Niets is echter minder waar. Lees hier hoe u een startpagina website kunt maken. Het is mogelijk om zonder diepgaande kennis van websites bouwen uw eigen startpagina website te runnen. Geld verdienen is daarbij ook mogelijk. U kunt links op uw startpagina website verkopen. Wilt u er meer over weten, lees dan verder. U zult een startpagina script nodig hebben wanneer u met een eigen startpagina website aan de slag wilt. Met een dergelijk script heeft u binnen korte tijd uw eigen startpagina website in de lucht. Meestal zal het script met PHP gemaakt zijn.

Het startpagina script komt op uw webhosting pakket te draaien. Iets anders dat dus geregeld dient te worden is een webhosting pakket. Houd er rekening mee dat er vaak een database nodig is om een startpaginascript te kunnen gebruiken. Lijkt een startpagina script u wel handig, dan kunt u er meer over lezen op de pagina Een startpagina online zetten. Met een domeinnaam en webhosting pakket zult u al een heel eind komen om het script te kunnen gebruiken. U hoeft niet zelf de database tabellen aan te maken. Vaak doet een meegeleverd installatieprogramma dat voor u.

U kunt het script aan diverse betaalmethoden koppelen. Dit is nodig voor het verkopen van links. Een bezoeker kan een link aanmelden via een speciaal formulier. De bezoeker mag de gewenste dochterpagina en de rubriek kiezen waar de link zichtbaar moet worden. Men kan daarna betalen voor de plaatsing. Men kan bijvoorbeeld kiezen tussen betalen via PayPal of iDEAL. Zijn er geen problemen opgetreden met de betaling, dan wordt de link direct in de gewenste rubriek geplaatst op de door de bezoeker gekozen startpagina.

Ook kunt u de website zo instellen dat men zich kan registreren. Met een gebruikersaccount is het mogelijk om op uw website in te loggen. Een ingelogde gebruiker kan een startpagina aanmaken en vullen met eigen links. Het helpt u met het verkrijgen van extra content op uw website. Zorg dat er af en toe content wordt toegevoegd om de website voor de bezoeker interessant te houden. Ook zoekmachines vinden het fijn wanneer er regelmatig nieuwe content op de website verschijnt. Het zorgt ervoor dat u beter voor de dag komt in de zoekresultaten bij bepaalde zoekopdrachten.
Free Web Hosting