Uw Nederlandse startpagina bouwen

U heeft verschillende mogelijkheden voor het aanmaken van een nieuwe startpagina. U kunt in eerste instantie een bestaande website gebruiken om uw nieuwe startpagina op samen te stellen. U hoeft hier doorgaans geen kosten voor te maken. Met uw eigen startpagina helpt u de betreffende website ook. Voor de website is het een voordeel wanneer er regelmatig een nieuwe dochterpagina aangemaakt wordt.

Via een aanmeldformulier kunt u een eigen account aanmaken op een Nederlandse startpagina website. U kunt het aanmeldformulier doorgaans vrij makkelijk vinden. De link naar het formulier is vaak via het navigatiemenu te vinden. Een link naar het aanmeldformulier is dikwijls ook op de voorpagina te vinden. Bij het verkeerd invullen van het formulier zal er een melding verschijnen en kunt u de ingevulde gegevens aanpassen. U hoeft dus niet bang te zijn dat u het verkeerd invult.

Meer informatie over dit onderwerp kunt u vinden in het artikel Mijn website beheren. De verschillende handelingen voor de aanmelding worden daar beschreven. Uiteindelijk is het vooral belangrijk dat uw e-mailadres werkt. Soms moet u uw e-mailadres bevestigen door op een per e-mail ontvangen link klikken.

Een andere interessante optie is uw eigen startpagina website in elkaar zetten. Voor het installeren van een startpagina script dient u een domeinnaam en webhosting te hebben. Omdat u dan ook gemakkelijk links kunt verkopen op uw site, is dit een vrij aantrekkelijk alternatief. Kiest een bezoeker voor een betaalde link, dan is de plaatsing gegarandeerd. Na een succesvolle betaling is de link meteen zichtbaar op de startpagina website. Het verkopen van links kan zorgen voor een extra zakcentje.
Free Web Hosting