FBME bank

Het is een lastige tijd voor de Federal Bank of Middle East (Tanzania, Cyprus). De Federal Bank of the Middle East staat al enige tijd onder bewind. De bank heeft veel activiteiten gestaakt en sommige bedrijfsonderdelen zijn gesloten. Klanten kunnen slechts naar een Cypriotische bankrekening dagelijks een kleine hoeveelheid geld opnemen.

De bank screent haar klanten slecht en trekt hierdoor twijfelachtige klanten aan, blijkt uit een rapport van FinCEN uit juli 2014. Denk aan het steunen van terroristische organisaties door de slechte screening door FBME Bank. Het rapport van FinCEN in 2014 heeft tot gevolg gehad dat FBME Bank onder bewindvoering is geplaatst.

De sanctie heeft ervoor gezorgd dat mensen hun geld willen opnemen en er nauwelijks geld meer binnenkomt bij de bank. Logisch gevolg hiervan kan zijn dat FBME Bank straks helemaal gesloten wordt. Tevens is ook de klantenservice niet goed op de hoogte van de maatregelen van de centrale banken.

Wilt u op de hoogte blijven, dan is FBME Bank: Zypern bettelt in Afrika een interessante tekst. Het is immers zaak dat u zo snel mogelijk uw spaargeld opneemt.
Free Web Hosting