Snel een eigen portaalwebsite bouwen

Als u een startpagina website in uw bezit heeft, dan is dit zeer handig voor linkbuilding activiteiten. Een startpagina website zal uit meerdere dochterpagina’s ontstaan. Zo een website kan uit honderden startpagina’s bestaan.

Op iedere dochterpagina heeft u de mogelijkheid om affiliate links toe te voegen naast de gewone links die u kunt plaatsen. Eigenlijk bent u dan de schakel tussen een persoon die een product koopt en de aanbieder van dat product. U ontvangt bij affiliate marketing een percentage van een verkocht product. Voor affiliate marketing kunt u naast gewone links ook affiliate banners gebruiken.

Een script voor het ontwikkelen van een dergelijke website vindt men via een link in het artikel startpagina script. De website van de verkoper van het script bevat de benodigde documentatie. Alle informatie over het gebruik van het script is in deze handleiding te vinden.

Meta gegevens voor de zoekmachines zijn per dochterpagina en linkcategorie in te voeren. U doet dit met behulp van het beheerpaneel. De in de beheeromgeving ingevoerde gegevens worden door het script automatisch per onderdeel correct doorgegeven aan de zoekmachines. Tijdens het aanmaken van een dochterpagina kan een bijbehorend subdomein worden gekozen. Op een dochterpagina kunt u meerdere rubrieken plaatsen. U kunt aan een categorie zowel gewone links als widgets toevoegen. U kunt bijvoorbeeld een widget met het meest recente nieuws toevoegen. Of een lijstje van de dochterpagina’s die als laatst op de website zijn aangemaakt. Het is bijvoorbeeld mogelijk om zo een blokje op uw voorpagina te plaatsen.

U kunt naast het toepassen van affiliate marketing ook Google Adsense op uw startpagina website plaatsen. Via de beheeromgeving maakt u eenvoudig banners aan die op alle startpagina’s van de website getoond zullen worden.
Free Web Hosting