Beheer startpagina

Dus u wilt zelf met een eigen startpagina website aan de slag? Zelf een script programmeren is mogelijk maar zal wel wat tijd kosten. Met een bestaand startpagina script kunt u echter direct aan de slag. U kunt een dergelijk script het beste zien als een speciaal type CMS systeem.

Een dergelijk script dient u op uw webhosting te installeren. Wanneer er geen problemen bij de installatie zijn opgetreden, dan kunt u beginnen met het vullen van de website. Het is voor bezoekers mogelijk om een account aan te maken. Hiermee kunnen ze een eigen startpagina aanmaken en interessante links toevoegen. Mensen kunnen links op uw startpagina website kopen en op deze manier kunt u geld verdienen. Het is één van de vele manieren waarmee u online voor een extra inkomen kunt zorgen.

Het is hierbij voor u als beheerder niet nodig om iets handmatig uit te voeren. Of de betaling gelukt is kan het script zelf controleren. Het script zal de link direct aan de website toevoegen wanneer de betaling zonder problemen verlopen is. De prijzen voor de plaatsing van een link kunt u zelf bepalen. Men zal doorgaans een voorpagina link als waardevoller beschouwen dan een link op een gewone dochterpagina. Hier kunt u dan ook iets meer voor vragen. Voor meer informatie verwijzen we u graag naar het artikel Eigen startpagina maken. Het artikel verwijst zelf ook weer naar interessante informatie rondom dit onderwerp. Wilt u gebruik maken van een dergelijk script, dan heeft u ook een webhosting pakket en een domeinnaam nodig. Is dit geregeld, dan kunt u aan de slag met uw eigen startpagina website.

De benodigde tabellen in de database worden door het installatiescript aangemaakt. U hoeft dus niet zelf de tabellen aan te maken. Daarmee neemt het script het gedeelte dat vaak als lastig wordt ervaren voor zijn rekening. Gebruikers kunnen paginabeheerder worden door een account op uw website aan te maken.
Free Web Hosting