Wil je een eigen advertentie site bouwen?

Een eigen marktplaats website kan worden ingezet voor het genereren van extra inkomsten. Het plaatsen van een affiliate banner bovenin uw website is een optie. Het is verder mogelijk om betaalde categorieën aan te maken. U kunt tevens het plaatsen van topadvertenties als optie aanbieden. Zelf een marktplaats bouwen is mogelijk met een bestaand script. Meer informatie over een dergelijk script vindt u in het artikel eigen marktplaats beginnen. U kunt middels het beheerpaneel eenvoudig de benodigde beheerderstaken uitvoeren.

Over de techniek hoeft u niets te weten. Zo kunt u zonder veel moeite de kleurstelling van de site aanpassen. De beheeromgeving kan ook worden gebruikt om banners toe te voegen aan uw advertentiewebsite. Met het aanschaffen van een kant en klaar marktplaats script bespaart u een hoop ontwikkeltijd. Voor dit geld zal het niet lukken om een compleet nieuw script te laten ontwikkelen door een PHP programmeur. U kunt nieuwe opties vrij eenvoudig toevoegen met PHP.

Via de beheeromgeving kunnen per categorie de corresponderende meta gegevens opgegeven worden. U kunt zo een goede positie halen voor de verschillende categorieën die uw marktplaats website rijk is. Op deze wijze kunt u ook vormgeving geven aan het advertentie overzicht. Dat betekent dat u zelf kunt bepalen waar er banners binnen het overzicht tussen de advertenties door worden getoond.

Het maximaal aantal foto’s per advertentie kan ook gemakkelijk via diezelfde beheeromgeving ingesteld worden. U kunt zo het maximum aantal foto’s per advertentie afstemmen op de beschikbare ruimte op de webserver. Of er ingelogd dient te zijn voor het reageren op een advertentie, kunt u ook via de beheeromgeving heel eenvoudig instellen.

U kunt ontwikkeltijd besparen met het aanschaffen van een reeds bestaand script. Een PHP programmeur zal niet voor hetzelfde bedrag een heel nieuw script kunnen bouwen. U kunt de scripttaal PHP eventueel gebruiken om extra functionaliteiten toe te voegen.
Free Web Hosting