Hoe bouw ik een startpagina

Een speciaal stukje software stelt u in staat om zeer gemakkelijk een startpagina website te maken. Het kan namelijk met een startpagina PHP script. Verstand van websites bouwen hoeft u er niet voor te hebben. Iedereen kan zo in principe zelf een startpagina website oprichten.

Diverse widgets zijn aan uw startpagina’s toe te voegen. Binnen een mum van tijd is een nieuwsblokje toegevoegd. Andere websites worden beter gevonden met behulp van startpagina links.

U kunt Wat is een CMS systeem bezoeken als u daar wel oor naar heeft. Met het verkopen van links met behulp van uw nieuwe startpagina website kunt u de aanschafkosten heel makkelijk weer terugverdienen. U kunt per link rubriek de kleuren heel eenvoudig veranderen. Het is niet ingewikkeld om een nieuwe categorie toe te voegen.

Registreren op uw website is tevens mogelijk met behulp van een registratieformulier. Nadat er een account is aangemaakt, kan men middels de beheeromgeving een nieuwe startpagina aanmaken. Bij het aanmaken van een startpagina kan de bezoeker zelf het gewenste subdomein opgeven. De bezoeker kan verder een titel en een omschrijving opgeven.

Per startpagina en per categorie kunt u daarbij de belangrijke velden voor de zoekmachines invullen. Hiermee leggen de zoekmachines het juiste verband tussen de zoekwoorden en de dochterpagina. Bovendien kunt u knoppen aanmaken op uw startpagina op het moment dat u dat zou willen.

Het aanmaken van banners op uw startpagina website is heel gemakkelijk. Advertentieruimte verhuren wordt zo een optie. Natuurlijk is een affiliate banner toevoegen verder een mogelijkheid. Vast met vast kunt u er alle kanten mee op.
Free Web Hosting