Maak eenvoudig een moderne portaal site

Ook zonder eigen product is online geld verdienen mogelijk. Dit zal meestal op basis van een vergoeding per verkoop gebeuren. Affiliate marketing wordt dit genoemd. Een eigen startpagina website is daar erg geschikt voor. U kunt op deze pagina meer hierover lezen.

U kunt online meer hierover lezen. Een voorbeeld van een pagina met informatie is hoe maak je een startpagina. Er zijn betaalbare scripts verkrijgbaar die u daarbij ondersteunen. Zo kan iemand zonder verstand van websites maken toch een eigen startpagina website beginnen. Er is vaak een afzonderlijk installatiescript meegeleverd die u ondersteunt bij het installeren van de startpagina website.

Ziet u het opbouwen van een startpagina website rondom affiliate marketing wel zitten? Ook de verkoop van links zorgt naast het affiliate marketing inkomen voor inkomsten. Als websitebeheerder kunt de prijs van een link heel gemakkelijk instellen. De bezoeker heeft na het aanmelden van een nieuwe link direct de mogelijkheid om te betalen. De link zal direct zichtbaar zijn nadat de bezoeker heeft betaald. Van uw kant is er geen handmatige actie vereist.

Affiliate banners op uw website kunnen worden geroteerd. Het is namelijk mogelijk om meerdere banners aan een bannerruimte toe te wijzen. Verder kunt u natuurlijk eigen banners op uw website weergeven. Op deze manier kunt u diverse inkomstenbronnen aanboren met uw eigen startpagina website. U kunt tevens allerlei nieuwsfeeds toevoegen aan uw startpagina website.

Omdat het script met een beheeromgeving wordt geleverd, hoeft u zelf nauwelijk iets van HTML te weten. Ook iemand die geen technische kennis heeft, kan met behulp van de handleiding het script installeren en er een startpagina website mee maken. Subdomeinen werken direct zonder dat u daarvoor mappen hoeft aan te maken.

U kunt bezoekers de mogelijkheid geven een eigen startpagina te maken als u dat wilt. Aanmelding verloopt via een registratieformulier op uw startpagina website. Het inloggen verloopt via een PHP inlogsysteem. Wanneer de aanmelding probleemloos is verlopen, kan de beheerder inloggen en een eigen startpagina maken.
Free Web Hosting