Een eigen startpagina maken

Bent u van plan uw eigen startpagina website te beginnen? Er zal een programmeur te vinden zijn die het voor u wilt programmeren, maar vraag uzelf af of een eigen script nodig is. Met een startpaginascript is het niet nodig om zelf iets te programmeren. Het betreft een speciale vorm van CMS software. U bouwt met een startpaginascript specifiek een startpagina website.

Een dergelijk script dient u op uw webhosting te installeren. Is het systeem geïnstalleerd dan kunt u zelf startpagina’s toevoegen aan de site. Bezoekers kunnen eenvoudig zelf een startpagina beginnen. Een interessante mogelijkheid van een startpagina script is het verkopen van links. Willen veel mensen een link op uw startpagina website plaatsen, dan is er met het startpaginascript een leuk inkomen op te bouwen.

Het script neemt de gehele afhandeling van de linkplaatsing voor zijn rekening. Is de betaling succesvol verlopen, dan kan het script hierop reageren. Als de betaling succesvol verlopen is zal het script de aangemelde link tonen op de website. In het beheerpaneel kunt u de prijzen van de links invoeren. U kunt voor een link vanaf een gewone startpagina en een homepage link verschillende bedragen vragen. Leest u er graag meer over, dan kunnen wij u de tekst op aanraden. De website bevat ook een aanbeveling voor een modern startpaginascript die erg betaalbaar is. Heeft u het script aangeschaft dan kunt u meteen beginnen met uw eigen startpagina website vullen.

Het script zal zelf de benodigde tabellen in de database aanmaken. Ook kan de aanbieder het startpagina script voor u installeren. Het mooie is ook dat u niet zelf hoeft te programmeren. Het startpagina script bevat alle functies al. Het is eenvoudig voor uw bezoekers om zich te registreren en vervolgens zelf een startpagina aan te maken.
Free Web Hosting