Startpagina website bouwen informatie

Een eigen startpagina website beginnen kan aan de hand van de informatie op deze pagina. Een startpagina script geeft u de optie om een startpagina website te maken. Voor niet veel geld kunt u alvast een startpagina script in uw bezit hebben. De website zal voor een aanzienlijk deel uit links bestaan.

Een startpagina website is enorm interessant voor linkbuilding. Een link kan meestal op een startpagina worden geplaatst die over een overeenkomstig onderwerp gaat. Met behulp van het artikel Startpagina aanmaken kunt u informatie vinden over een startpagina script dat eenvoudig is in het gebruik. De installatie is in een handomdraai gedaan.

Het aanmaken van een database en het kopiëren van bestanden naar de server zijn de belangrijkste stappen. Er wordt een beheerdersaccount aangemaakt door een afzonderlijk installatie script. Er wordt een beheerdersaccount aangemaakt door het script waarmee u de website kunt beheren.

Een bezoeker kan zich aanmelden via uw website en vervolgens gemakkelijk een eigen startpagina maken. Bij het aanmaken van een nieuwe startpagina mag men bovendien het subdomein zelf kiezen. Het aantal dochterpagina’s dat zo kan worden samengesteld is onbeperkt. Op de server hoeven geen mappen te worden aangemaakt voor subdomeinen. De koppeling tussen de dochterpagina en het opgevraagde subdomein legt het startpagina script zelf. Middels het beheergedeelte past men een dochterpagina heel makkelijk aan. Er verdwijnen links en er komen nieuwe links bij.

U kunt met het startpaginascript makkelijk extra inkomen genereren. Met het script krijgt u de beschikking over verschillende mogelijkheden. U kunt in eerste instantie links verkopen op uw website. Bezoekers kunnen op verschillende manieren betalen voor een link. Een andere mogelijkheid is het toevoegen van banners aan uw website. U kunt daarbij affiliate banners aanmaken of een Google Adsense blokje.
Free Web Hosting