Uw marktplaats makkelijk bouwen

Voor het werken met het advertentie script is geen enkele kennis van de techniek vereist. Het installeren is zonder al te veel kennis te doen. U kunt de handleidingen voor de installatie op de site van de ontwikkelaar vinden. Het is ook mogelijk om vanuit de aanbieder nadere ondersteuning te krijgen. Het uitvoeren van beheerderstaken is met behulp van uw account mogelijk nadat de installatie gereed is.

Meer over het tot uw beschikking krijgen van een marktplaats website leest u in Uw advertentie website betaalbaar starten. Een advertentie script daarvoor gebruiken is een slim idee. Dit script biedt een beheeromgeving waarmee uw eigen marktplaats eenvoudig is aan te passen.

De gebruikersnaam en het wachtwoord voor het uitvoeren van beheertaken mag u zelf kiezen. De noodzaak om zelf iets te bouwen valt weg als u een reeds bestaand script koopt. De dingen die u wilt doen kunnen vaak al met het kant en klare script.

Het registreren als adverteerder is heel gemakkelijk te doen op uw advertentie website. Dit gebeurt via een registratieformulier dat gemakkelijk is in te vullen. Wanneer er niet kloppende gegevens worden ingevuld, krijgt de bezoeker een melding te zien.

Per rubriek op uw advertentie website zijn de belangrijkste zoektermen in te vullen. Over de zoekmachines hoeft u zich dus niet druk te maken met een kant en klaar advertentie script.

Met behulp van een betaalkoppeling kunnen er eenvoudig online betalingen worden verricht. Tevens kunt u per aanvullende mogelijkheid bij een nieuwe advertentie plaatsen een afzonderlijk bedrag rekenen.
Free Web Hosting