Uw website laten maken met CMS systeem

Ook wanneer u niets over websites maken weet, is het mogelijk om een eigen website te beginnen. Met de juiste tools kan dit vrij makkelijk worden gerealiseerd. Wilt u een website voor uw bedrijf beginnen of gaat het om een website voor privégebruik? Voor beide doeleinden is professioneel een website in elkaar te zetten. Het is de bedoeling dat u de CMS software op uw webhostingpakket installeert. Het CMS pakket zal gebruikmaken van een database zodat uw website content bewaard blijft. Bij elk bezoek wordt de corresponderende website inhoud uit de database opgehaald. En de corresponderende website inhoud uit de database inlezen.

Men zal CMS software vaak ontwikkelen met behulp van de programmeertaal PHP. PHP scripts draaien zal bij de meeste aanbieders van webhosting mogelijk zijn. Het is een goed idee om dit te dubbelchecken voordat u een webhosting pakket daadwerkelijk aanschaft. Verder is het verstandig om te kijken of het aanmaken van een database met het betreffende pakket mogelijk is.

U zou Beheer website kunnen raadplegen wanneer u nog op zoek bent naar een content management systeem. U kunt een demo website bekijken als u dat wilt. U kunt de demo gebruiken voor uw besluit of u het CMS pakket gaat kopen of niet.

Per pagina kunt u relevante zoekwoorden opgeven in het beheerpaneel van het content management systeem. Het CMS pakket zal de gegevens in een voor de zoekmachines begrijpbaar formaat doorgeven aan onder andere Google en Bing. U kunt een klantenoverzicht aan uw website toevoegen, waarin u een klantlogo met een link naar de website van de klant kunt weergeven. U kunt per individuele klant een beschrijving plaatsen van wat u heeft betekend voor deze klant.

De formulieren die op uw website geplaatst kunnen worden, kunt u zelf vormgeven. U heeft de volledige controle over de velden waaruit de formulieren bestaan. U kunt per veld instellen of deze verplicht ingevuld dient te worden. De ingevulde formulieren ontvangt u per e-mail.
Free Web Hosting