Informatie omtrent FBME Bank

Momenteel gaat het met de FBME bank in Tanzania en in Cyprus niet goed. Al enige tijd staat de FBME onder bewind. De bank heeft veel activiteiten gestaakt en sommige bedrijfsonderdelen zijn gesloten. Klanten kunnen slechts naar een Cypriotische bankrekening dagelijks een kleine hoeveelheid geld opnemen.

FinCEN heeft een rapport opgesteld waaruit blijkt dat FBME Bank dubieuze klanten aantrekt. Hierbij kan worden gedacht aan criminele organisaties. Reden voor de centrale banken om FBME Bank onder bewind te plaatsen.

De sanctie heeft ervoor gezorgd dat mensen hun geld willen opnemen en er nauwelijks geld meer binnenkomt bij de bank. Het zou kunnen dat de bank hierdoor niet langer kan blijven voortbestaan. Tevens is ook de klantenservice niet goed op de hoogte van de maatregelen van de centrale banken.

Op de website FBME staff reach deal on payment of wages and benefits kunt u meer lezen over de problemen bij FBME Bank. Mocht u zelf klanten zijn bij FBME Bank dan geeft het artikel tips over mogelijke vervolgstappen.
Free Web Hosting