Een uitgebreide startpagina site vormgeven

Het maken van een startpagina website is relatief eenvoudig als u van een daarvoor bedoeld PHP script gebruik maakt. Voor de startpagina’s die onderdeel van uw website worden, hoeft u geen folders op uw webhosting pakket aan te maken. Het script zal van een database gebruikmaken waarin de content van alle afzonderlijke startpagina’s zal worden opgeslagen. De inhoud van de corresponderende dochterpagina wordt bij een bezoek ingelezen uit de database en vervolgens aan de bezoeker getoond.

Zou u graag zelf aan de slag willen met een startpagina website die op bovenstaande efficiënte wijze te werk gaat? Navigeer naar de website van de aanbieder via de links op Een moderne portaalwebsite maken. Daar kunt u op verschillende manieren betalen voor de aanschaf. Per e-mail zult u ook de download link ontvangen. Mocht het noodzakelijk zijn, dan is met behulp van de link in de e-mail opnieuw het script te downloaden.

U kunt de instellingen van uw website via de beheeromgeving gemakkelijk veranderen. U kunt daar de prijs van een link instellen. U kunt daar ook bijvoorbeeld de metagegevens voor Google wijzigen. U vindt daar ook een scherm voor gebruikersbeheer. Zowel Belgische als Nederlandse bezoekers kunnen gemakkelijk betalen op deze manier. Heeft iemand een link op uw website geplaatst? Dan is het vrij eenvoudig om contact op te nemen en meer links te verkopen.
Free Web Hosting