FBME bank problemen

De FBME Bank in Cyprus en Tanzania zit momenteel in zwaar weer. Al enige tijd staat de FBME onder bewind. Er zijn bedrijfsonderdelen gesloten. Ook zijn verkoopactiviteiten stopgezet. Klanten kunnen slechts naar een Cypriotische bankrekening dagelijks een kleine hoeveelheid geld opnemen.

Uit een rapport blijkt dat de screening door FBME slecht is en daardoor dubieuze klanten worden aangetrokken. Denk aan het steunen van terroristische organisaties door de slechte screening door FBME Bank. Als gevolg van het rapport van FinCEN is FBME Bank onder bewind geplaatst.

Het nieuws ging als een lopend vuurtje en klanten willen als gevolg hiervan hun spaargeld zo spoedig mogelijk opnemen. Logisch gevolg hiervan kan zijn dat FBME Bank straks helemaal gesloten wordt. Tevens is ook de klantenservice niet goed op de hoogte van de maatregelen van de centrale banken.

Wilt u op de hoogte blijven, dan is FBME workers, administrator making progress in negotiations een interessante tekst. Het is immers zaak dat u zo snel mogelijk uw spaargeld opneemt.
Free Web Hosting