Begin een mobielvriendelijke PHP startpagina website

Het is niet erg gecompliceerd om een eigen startpagina website samen te stellen. Dit is te realiseren met een startpagina script. U kunt via deze pagina meer hierover te weten komen. Tevens vindt u een verwijzing naar een ander artikel over dit onderwerp. Verschillende startpagina’s zijn aanwezig op een startpagina website. Er is per startpagina meestal sprake van een specifiek onderwerp. Veel websites staan het aanmaken van een startpagina over meerdere onderwerpen toe. Bij veel websites kunt u kosteloos een eigen startpagina samenstellen.

Online is er meer over zo een script te lezen. De website Hoe maak ik een startpagina bevat nuttige informatie. U kunt middels dat artikel een nuttig PHP script voor startpagina beheer vinden. U kunt naast links daarnaast uiterst gemakkelijk nieuws aan uw dochterpagina’s toevoegen. Het aanmaken van een widget op uw startpagina is kinderspel. Het script maakt het voor bezoekers bovendien eenvoudig om een betaalde link aan te melden. Op deze manier is online geld verdienen vrij simpel te doen. U mag zelf bepalen welk bedrag u voor de linkplaatsing vraagt. Daarbij is er ondersteuning voor diverse betaalmethoden.

Per startpagina en linkcategorie zijn de belangrijke zoekwoorden in te stellen. Onderaan een startpagina staan een aantal gemeten gegevens. Zo vindt u onderaan iedere startpagina de aanmaakdatum en het aantal links. Met het script hoeft u zelf geen PHP code meer te schrijven. Schaft u het script aan, dan kunt u direct met uw eigen startpagina website aan de slag.
Free Web Hosting