Een nieuwe startpagina bouwen

Een handig hulpmiddel voor linkbuilding is een eigen startpagina website. U plaatst op een eigen startpagina website makkelijk links naar andere websites. U kunt een aparte startpagina per onderwerp toevoegen aan uw website. Dit is handig voor de bezoeker en voor zoekmachines.

Een eigen startpagina samenstellen is voor de bezoekers ook mogelijk. Heeft u die optie ingeschakeld, dan kan de bezoeker zich via een speciaal formulier eenvoudig aanmelden. Er zal na het invullen van dit formulier een account voor de gebruiker worden aangemaakt. Dit account geeft de bezoeker de mogelijkheid om een eigen startpagina te beginnen.

De bezoeker kan een subdomein kiezen tijdens het aanmaken van de nieuwe startpagina. Iets invullen waaraan men kan zien waar de startpagina over gaat is een verstandig idee. Men spreekt ook wel van zoekwoorden. Als u hier meer over zou willen weten, dan kunt u online zoeken naar artikelen over zoektermen analyse.

In het artikel Eigen startpagina samenstellen vindt u veel informatie over het beginnen van een eigen startpagina website. Diepgaande kennis over websites maken is niet echt nodig. Webhosting pakket en een eigen domein heeft u naast het startpagina script ook nodig. Via een installatiescript wordt de startpagina website gebruiksklaar gemaakt. Het aanmaken van nieuwe startpagina’s is direct na de installatie mogelijk. Men kan naast links ook diverse widgets en teksten plaatsen op een dochterpagina. Kleuren kunnen per startpagina worden veranderd.

Ook is het genereren van online inkomsten met het startpagina script relatief gemakkelijk. U kunt het geld verdienen met het verkopen van backlinks op uw website. Na een gelukte betaling wordt een link automatisch aan de website toegevoegd. U kunt verschillende prijzen instellen voor een link op een reguliere dochterpagina en een link op de voorpagina van uw startpagina website. Pakt u het op deze manier aan, dan verdient u ook nog geld aan uw startpagina website. Op deze manier verdient u de kosten van het startpagina script weer terug. Wat ook mooi is meegenomen, is dat u niet gebonden bent aan regels die op andere startpagina websites gelden.
Free Web Hosting