Een startpagina online zetten

Wanneer u veel goede bronnen omtrent een bepaald onderwerp kent, dan is het maken van een startpagina omtrent dit onderwerp wellicht een goed idee. U kunt een startpagina zien als een uitgebreide linkpagina. Zo kan men links in een categorie plaatsen. Zo helpt u de Nederlandse websurfer om bepaalde informatie online te vinden.

Nu is het fijn wanneer daar ook een zekere beloning tegenover staat. U kunt dit realiseren door inkomsten via uw startpagina te genereren. U kunt aanbiedingen weergeven op uw dochterpagina. Bij Google Adsense hoeft u bijvoorbeeld alleen maar een code te plaatsen, en er worden automatisch geschikte advertenties getoond.

Geld verdienen is dus ook mogelijk met uw startpagina. Op de pagina Startpagina aanmaken kunt u meer lezen over wat er allemaal mogelijk is met een eigen startpagina. U kunt startpagina dochters ook prima inzetten om uw eigen websites bekend te maken in de zoekmachines en bij de Nederlandse websurfer.

Interessant zijn de startpagina scripts. Met dat script kunt u zelf een complete startpagina website samenstellen. Het is namelijk niet met zekerheid zeggen hoe lang uw startpagina op de website van derden blijft voortbestaan. Heeft u gemotiveerde bezoekers die ook regelmatig een nieuwe startpagina aanmaken op uw website, dan zal uw website snel groeien.
Free Web Hosting