Bouw uw eigen portaalsite

Startpagina’s rondom een bepaald thema vormen een essentieel onderdeel van een startpagina website. De bezoeker kan een specifieke startpagina op deze wijze gemakkelijk opvragen. De aanvraag koppelen met de correcte dochterpagina, dat doet het startpagina script voor u. De bezoeker krijgt zo de juiste dochterpagina te zien. U hoeft niet zelf een startpagina script te maken als u een script aanschaft. Een dergelijk script is voor weinig geld vast aan te schaffen. Het kost niet veel moeite om het startpaginascript aan de praat te krijgen. Bij de ontwikkeling van het script heeft men daarom een veilig PHP inlogsysteem in elkaar gezet.

Het script zorgt ervoor dat het beheer heel simpel is. Het idee is dat het script op uw webruimte wordt geplaatst. De PHP code van het startpaginascript wordt bij een bezoek aan de site uitgevoerd. De PHP code zorgt ervoor dat de juiste inhoud naar de browser van de bezoeker wordt teruggezonden. De bezoeker zal de inhoud van de juiste startpagina zien. Tevens u kunt een eigen startpagina website beginnen. Wanneer u meer informatie zou willen hebben over een startpagina script, dan verwijs ik u naar Uw eigen startpagina website opzetten. De startpagina website heeft diverse dochterpagina’s die zijn ingedeeld naar onderwerp. Het onderwerp kan weer worden gesplitst met behulp van de categorieën die u op iedere dochterpagina zult aantreffen.

De widgets maken het mogelijk om snel een weerkaartje of nieuwsblokje toe te voegen op een dochterpagina. En het is mogelijk om informatieve teksten te plaatsen. Het aanmaken van een nieuwsblokje is makkelijk te doen. Het aanmaken van informatieve stukken tekst op uw dochterpagina’s is een andere optie van het startpagina script. Ook is een weerkaartje gemakkelijk toe te voegen.
Free Web Hosting