Jouw eigen advertentiesite starten

Zou u graag een eenvoudig aanpasbare marktplaats website willen beginnen? Met een daarvoor bestemd PHP script is dat prima mogelijk. Met zo een script kan door mensen heel gemakkelijk een advertentie geplaatst worden op uw advertentiesite. U kunt dan ook zelf instellen hoe lang een advertentie zichtbaar op de website blijft. Zodra het aantal dagen is verstreken dat u heeft ingesteld, zal de advertentie gedeactiveerd worden. Er kan bij het plaatsen een categorie worden gekozen.

Middels de pagina advertentie website kan meer informatie worden ingewonnen. Wanneer u die pagina heeft doorgenomen, weet u precies waar u een script kunt kopen. Het script geeft u de mogelijkheid om een compleet functionerende advertentiesite op uw webhosting pakket te installeren. Er is op verschillende wijzen geld te verdienen met uw eigen advertentiesite.

Adverteerders kunnen heel eenvoudig foto’s toevoegen aan een advertentie. Hoeveel foto’s er bij een advertentie geplaatst mogen worden, is aanpasbaar. U kunt instellen naar welk formaat een foto moet worden omgezet bij plaatsing. Voor iedere rubriek op uw site kunnen de zoekwoorden en een beschrijving ingevuld worden. Zodat u ook binnen de zoekmachines op de juiste manier vindbaar bent.

Men kan via een formulier reageren op aangeboden goederen. U kunt het ook zodanig instellen dat er een website URL of telefoonnummer aan een advertentie kan worden toegevoegd. Voor deze extra mogelijkheden kunt u via uw website een tarief rekenen. Er is een koppeling met een payment provider te maken waarmee adverteerders direct online voor deze mogelijkheden kunnen betalen.
Free Web Hosting