Bouw uw eigen advertentie website

Uw eigen marktplaats beginnen en beheren kan heel gemakkelijk met behulp van een marktplaats PHP script. Op het beheergedeelte is via een speciaal formulier in te loggen. Uw beheerdersaccount kunt u gebruiken om de instellingen van uw advertentie website te wijzigen. Wilt u meer over een advertentie script weten, dan kunt u Start uw eigen advertentie website raadplegen. Als u een succesvolle betaling heeft gedaan, dan krijgt u meteen toegang tot de bronbestanden van het advertentie script. U kunt de categorieën zo aanmaken dat er een betaling nodig is voor advertentieplaatsing binnen deze categorieën.

Daarbij is de prijs per afzonderlijke rubriek eenvoudig te wijzigen. Bij de plaatsing van een nieuwe advertentie wordt direct het nieuwe tarief gerekend. De technische invulling hiervan neemt het advertentie script voor zijn rekening.

Bij elke advertentie kan men heel gemakkelijk een aantal formulieren tevoorschijn halen. Via een reactieformulier kan een reactie bij een advertentie worden achtergelaten. Het marktplaats script zal een ingevuld reactieformulier per e-mail naar een adverteerder sturen. Men kan een melding van een advertentie bij de websitebeheerder doen. Vermoedt u oplichting, dan is het goed om de advertentie te melden. Men kan meerdere foto’s aan eendvertentie toevoegen.
Free Web Hosting