Uw nieuwe startpagina maken

U zult een Nederlandse startpagina via de zoekmachines snel gevonden hebben. Het was een Nederlandse website die voor het eerst met de typisch indeling van de startpagina’s is begonnen. Hoewel u ze met link directories kunt vergelijken, zien ze er anders uit. De website startpagina.nl is als eerste met de Nederlandse indeling begonnen.

Voor linkbuilding zijn startpagina’s nog altijd zeer handig. Er is nog altijd een groot aantal startpagina websites waar u probleemloos uw eigen startpagina samenstelt. Deze kunt u prima voor linkbuilding inzetten. Daarnaast is met een startpaginascript uw eigen startpagina website bouwen een lucratieve optie. Een dergelijke website kunt u maken met een startpagina script, een eigen domein en webruimte. Meer over dit PHP script kunt u ook vinden in Eigen startpagina. U kunt links verkopen met het script, zodat u ook geld ermee kunt verdienen.

Een eigen startpagina maken is voor de gebruikers heel makkelijk. Via het aanmeldformulier kan men een account registreren.. De gebruikers kan via de beheeromgeving op elk gewenst tijdstip een bestaande startpagina uitbreiden. Natuurlijk moet het dan wel om een eigen startpagina gaan. U kunt als websitebeheerder wel alle startpagina’s van andere gebruikers wijzigen.

De bestanden van het startpaginascript moeten eerst naar de webruimte worden overgezet. Voert u in de adresbalk van uw browser de URL van uw website in, dan start het installatiescript. U kunt enkele gegevens voor de website invoeren tijdens de installatie. Tijdens de installatie bepaalt u bijvoorbeeld uw inloggegevens. Na de installatie kunt u de startpagina website direct vullen met relevante dochterpagina’s en links. Zo kan de ene rubriek een andere kleuren krijgen dan de andere rubriek.
Free Web Hosting