Eenvoudig uw marktplaats bouwen

Is uw plan om binnenkort een advertentie website te beginnen? Daarnaast indien u geen technische kennis heeft, is dit voor u mogelijk. U kunt van een advertentie script gebruik maken voor het opbouwen van uw eigen marktplaats. Er zal dan een werkende en gemakkelijk te wijzigen advertentie website tot uw beschikking komen. Adverteerders kunnen zich aanmelden en nieuwe advertenties toevoegen. Men kan via een reactieformulier makkelijk op een advertentie reageren. Middels een reactieformulier kan men op advertenties reageren.

Een goed advertentie script is middels het artikel Professioneel een advertentie website bouwen te vinden. Bij het plaatsen van een advertentie op uw marktplaats website kunt u diverse extra mogelijkheden aanbieden, waarvoor u de adverteerder kunt laten betalen. U krijgt de mogelijkheid om betaalde categorieën aan te maken op uw marktplaats website. Het marktplaats script ondersteunt diverse online betaalmethodes. Bij een advertentie wordt steeds een formulier weergegegeven waarmee de bezoeker op een advertentie kan reageren.

Daarbij heeft u de optie om banners op uw advertentie website te plaatsen. Tevens kan een pay per click netwerk worden gebruikt. U kunt er verder voor kiezen om affiliate banners te plaatsen. Omdat het script voorzien is van banner rotatie kunt u banners afwisselen.

De ontwikkelaar heeft daarnaast de zoekmachines in de gaten gehouden bij het bouwen van het marktplaats script. De metagegevens zijn in te vullen tijdens het uitvoeren van het installatiescript. In de beheergedeelte kunt u deze gegevens eenvoudig weer aanpassen op een later tijdstip. Verder kunt u per categorie de metagegevens instellen in het beheerscherm voor de rubrieken. Op de website worden de 4 advertenties die u als laatst heeft bekeken, in een apart blokje weergegeven.
Free Web Hosting