Je favoriete websites online beheren

Voor geld verdienen met online marketing zijn er verschillende mogelijkheden. U heeft een aantal mogelijkheden wanneer u een eigen startpagina site heeft. Het is mogelijk om diverse dochterpagina’s aan te maken. Deze kunnen een specifiek onderwerp bevatten wanneer u dat wilt. Het is zo mogelijk om gerelateerde links aan de dochterpagina’s toe te voegen.

Uiteraard is het mogelijk om de website met puur HTML opmaakcode te bouwen. Uiteraard is het nog een veel beter idee om een PHP script te draaien voor uw eigen startpagina website. Zo een script heeft onder andere een beheeromgeving waarmee de startpagina’s beheerd kunnen worden. Heeft u wel interesse in een dergelijk script, dan kunt u ook het artikel eigen startpagina doornemen.

Op een webhosting pakket kan het script heel eenvoudig geplaatst worden. Via een registratieformulier op uw site is het voor bezoekers mogelijk om zich aan te melden. Beheerders kunnen via hun eigen gebruikersnaam en wachtwoord eigen startpagina’s toevoegen aan uw website. Als u wilt kunt u de uitstraling van iedere individuele dochterpagina naar wens aanpassen. Het is geen enkel probleem om naast de reguliere backlinks ook gerelateerde teksten aan uw dochterpagina’s toe te voegen.

Extra inkomsten genereren is via uw eigen startpagina site niet moeilijk. Backlinks verkopen is niet lastig wanneer u een startpagina site in uw bezit heeft. De verkoop van backlinks verloopt automatisch wanneer het script ook van een betaalkoppeling voorzien is.

Klanten kunnen dan meteen via uw eigen startpagina site voor de aangemelde links betalen. Of er ook daadwerkelijk is betaald, kan het script dan direct zien. Een link wordt direct aan de website toegevoegd zodra een betaling gelukt is.

U kunt banners zowel in vaste blokken als op individuele dochterpagina’s plaatsen. Zo kunt u met affiliate marketing ook nog extra verdienen. Via het beheerpaneel kunt u makkelijk affiliate banners aan uw website toevoegen. Extra geld verdienen kan langs deze weg ook middels affiliate banners. Dit kunt u dus zien als extra optie bovenop de verkoop van links.
Free Web Hosting