Een eigen startpagina bouwen

Er zijn verschillende dingen die u met een eigen startpagina kunt. Allereerst is het leuk om een pagina te hebben met links omtrent uw interessegebied. Uw eigen website kunt u er bijvoorbeeld mee promoten. Uw eigen startpagina kan ook voor een financieel extraatje zorgen. Er zijn verschillende websites waar u kosteloos een startpagina maakt.

Registreren van een startpagina kan doorgaans via een registratieformulier op een startpagina website. In een speciaal beheergedeelte kunt u dan uw startpagina aanmaken. Een extra stap bij het registreren is soms dat u een e-mail moet bevestigen. U kunt dan pas inloggen nadat u op de bevestigingslink geklikt heeft.

Een andere optie is uw eigen startpagina website beginnen. Dit wordt kinderspel wanneer u een startpaginascript gebruikt. Via het artikel Startpagina script komt u meer over dit soort scripts te weten. Binnen een mum van tijd heeft u zo een script op de server staan. Er zitten niet veel kosten aan verbonden.

De werking van het script is bij veel scripts ongeveer hetzelfde. Een link moet doorgaans in een bepaalde rubriek worden geplaatst. Sommige startpagina websites bieden u de mogelijkheid om ook tekst en afbeeldingen in uw rubrieken te plaatsen. Via een speciaal linksuggestieformulier kan het bezoek van uw dochterpagina een link ter beoordeling aanbieden waarna u de link eventueel kunt plaatsen.
Free Web Hosting