Linkpagina beheer

Voor wat betreft de aanmelding kunt u bij een startpagina website diverse kanten op. Zo kunt u zichzelf aanmelden als paginabeheerder voor uw eigen startpagina op veel websites. Een eigen startpagina kunt u dan aanmaken en die kunt u volgooien met interessante links. Het is op veel websites toegestaan om naast tekstlinks ook bannerlinks aan uw startpagina toe te voegen. Het mogen toevoegen van links naar uw eigen website is interessant. U zou kunnen zeggen dat zoekmachines zoals Google de link als een aanprijzing zullen beschouwen. Wanneer u een goede positionering in de zoekresultaten van de zoekmachines wilt, dan is dit handige informatie. Heeft u veel links op startpagina websites dan zal de positionering van uw website in de zoekresultaten verbeteren. Wanneer uw website een betere positie in de zoekresultaten krijgt, zorgt dit ook voor extra bezoekers.

Met een startpagina script kunt u betaalbaar zelf een startpagina website beginnen. Hiervoor dient u een webhosting pakket te hebben en een domeinnaam. Omdat u dan ook gemakkelijk links kunt verkopen op uw site, is dit een vrij aantrekkelijk alternatief. Bezoekers krijgen namelijk de mogelijkheid om te kiezen voor een gegarandeerde plaatsing. Het script controleert de betaling en plaatst bij een succesvolle betaling de link meteen. Op deze wijze kunt u online extra inkomsten genereren bovenop het inkomen dat u momenteel al heeft.

U kunt ook een link aanmelden bij een bestaande startpagina in het geval u zelf niet in de gelegenheid bent een nieuwe startpagina aan te maken. Wanneer u een linksuggestie indient is dit gratis maar er is geen garantie over de plaatsing van de link. Tevens is het mogelijk een link te ruilen. U plaatst dan op een andere website een link terug naar de startpagina. Verder is het bij veel sites mogelijk om een betaalde link te plaatsen. Het voordeel hiervan is dat de link dan gegarandeerd wordt toegevoegd. Zijn bepaalde aspecten nog niet helemaal duidelijk voor u, dan kan het artikel Een mooie startpagina samenstellen u helpen hiermee. Wanneer u weet wat de mogelijkheden zijn, wordt het ook minder lastig om startpagina’s succesvol in te zetten.
Free Web Hosting