Een eigen startpagina op touw zetten

Er is niet veel kennis van sites maken nodig om een startpagina dochter te maken. Het registreren van een nieuwe startpagina kan op een groot aantal websites. Dit kan meestal gratis. Wanneer u op een startpagina website een gebruikersaccount aanmaakt kunt u vervolgens inloggen en een eigen startpagina maken.

Het aanmaken van een gebruikersaccount gebeurt via een aanmeldformulier op de betreffende website. Met uw gebruikersaccount kunt u vervolgens uw eigen startpagina samenstellen. Bij het aanmaken van een startpagina mag u een subdomein kiezen waarop de startpagina bereikbaar zal zijn. Soms moet u ook meer omtrent uw nieuwe startpagina invullen, maar het is niet lastig om dit te doen. Er is geen speciale vereist voor het aanmaken van een nieuwe startpagina.

Allereerst maakt u een categorie aan. Vervolgens plaatst u hierin de links. U mag in de rubrieken soms ook tekst en plaatjes toevoegen. Op een aantal startpagina websites kunt u op deze manier reclamemateriaal toevoegen. Zo kunt u ook een inkomen genereren met uw startpagina. Neem het artikel Nederlandse startpagina bouwen door wanneer u meer wilt weten over de mogelijkheden van een eigen startpagina.

Sommige startpaginascripts bieden de mogelijkheid om betaalde links te verkopen via uw website. Het controleren van de betaling verloopt in veel gevallen automatisch. Ook de plaatsing van de link gebeurt vaak automatisch. Wilt u dit ook, dan heeft u eigen webhosting nodig. Verder heeft u een startpaginascript nodig om op deze hosting te installeren. Heeft u een eigen startpagina website dan heeft u een stuk meer controle over uw dochterpagina’s. Een ander kan dan niet beslissen over het aantal links op uw startpagina. U mag dan zelf alles beslissen over uw website.
Free Web Hosting