Een eigen portaalsite ontwikkelen

Zou u graag meer willen weten over het maken van een eigen startpagina site? Dit artikel kan u op weg helpen. Een startpagina website is een website die grotendeels bestaat uit backlinks naar andere sites. Dikwijls zijn deze links gegroepeerd op onderwerp. Dikwijls is een dochterpagina rond een bepaald thema ingericht. Zo zal de dochterpagina overwegend links over dat ene onderwerp bevatten.

U kunt zelf aan de slag gaan om een startpaginascript te bouwen. Maar daar gaat wel enige tijd in zitten. Een kant en klaar startpagina script gebruiken is een andere mogelijkheid. In het artikel Portaalsite bouwen informatie vindt u meer informatie over een kant en klaar startpaginascript. Zelf programmeren is niet meer nodig als u een kant en klaar startpaginascript aanschaft. U heeft daarbij een eigen domein en bijbehorende webhosting nodig.

U kunt de startpagina website meteen gebruiken na het voltooien van de installatie. Aanmelding als paginabeheerder is mogelijk op uw eigen startpagina website. Het account wat met registratie kan worden aangemaakt, kan men gebruiken om de eigen startpagina’s te beheren. U heeft de mogelijkheid om diverse widgets te plaatsen naast links. Men kan de titel van de nieuwe startpagina en het gewenste subdomein invoeren tijdens het aanmelden van een nieuwe startpagina. Men kan de metagegevens van iedere afzonderlijke pagina erg gemakkelijk instellen.

Schaft u het script aan waarover in het eerder genoemde artikel wordt gesproken? Per afzonderlijke rubriek is er meestal de mogelijkheid om de metagegevens in te stellen. Houdt u zich met linkbuilding bezig, dan zal het startpagina script zeker nuttig voor u zijn. U kunt per linkcategorie een beschrijvende tekst plaatsen die uw linkbuilding werkzaamheden nog effectiever maakt. Met behulp van het script kunt u verder de kosten vrij simpel terugverdienen. Het verkopen van links wordt door het script gefaciliteerd. Banners plaatsen op uw website is daarbij geen probleem. Het plaatsen van banners is met behulp van de beheeromgeving gemakkelijk te doen. Het startpagina script dat in het vermelde artikel wordt genoemd, bevat een banner rotator.
Free Web Hosting