Maak uw eigen portaalsite

Startpagina’s rondom een bepaald thema vormen een essentieel onderdeel van een startpagina website. Omdat iedere startpagina een eigen subdomein heeft, kan een bezoeker met de browser naar een specifieke startpagina toe gaan. Het startpagina script zorgt ervoor dat de aanvraag wordt verbonden aan de juiste startpagina. Zo zal de browser de correcte startpagina tonen aan de bezoeker. Koopt u een kant en klaar script, dan hoeft u zelf niet meer te programmeren. Een dergelijk script is voor nauwelijks geld vast aan te schaffen. Met een paar simpele handelingen heeft u het script aan de praat. Men heeft het inlogsysteem daarbij zo veilig mogelijk gemaakt.

Er is bij het bouwen van het startpaginascript rekening gehouden met de beveiliging van het systeem. Moedwillig schade aan het systeem doen wordt zo een stuk lastiger. Dit is wel belangrijk aangezien het om een systeem gaat waarop meerdere gebruikers zich kunnen aanmelden. Zou u zo een tool wel willen aanschaffen, dan wijs ik u graag op Startpagina script. U vindt daar meer informatie over een professioneel startpagina script dat tevens betaalbaar is. Met het script kunt u razendsnel uw eigen startpagina website online hebben. Bij het toevoegen van een nieuwe startpagina mag u een subdomein opgeven waarmee de startpagina in het vervolg te bereiken is. Van de verschillende mogelijkheden staat op de website van de aanbieder uitgelegd hoe u ze kunt gebruiken.

Het script zorgt ervoor dat het beheer uiterst eenvoudig is. Het betreft programmatuur die u op uw webhostingpakket plaatst. Bij een bezoek aan de site zal de server de PHP code van het script uitvoeren. De PHP code zorgt ervoor dat de juiste inhoud naar de browser van de bezoeker wordt verzonden.
Free Web Hosting