Het opzetten van uw moderne startpagina website

Startpagina websites bieden nog altijd een nuttig platform voor linkbuilding. Men maakt daar dan daarbij gretig gebruik van. Men heeft zelfs een startpagina script ontwikkeld waarmee het mogelijk is om zelf een dergelijke website met dochterpagina’s te maken. Wilt u daarover meer lezen, dan kunt u eens de pagina Startpagina aanmaken doornemen. Daar vindt u meer informatie over het aanschaffen van een startpaginascript.

Geld verdienen met het betreffende startpagina script is goed te doen. Het is niet gecompliceerd om met behulp van het script backlinks aan andere partijen te verkopen. Het bedrag dat u voor een backlink vraagt vult u in de beheergedeelte in en het startpagina script regelt de rest voor u. Dit en meer is met behulp van het beheerpaneel te regelen.

Een banner rotator zorgt ervoor dat banners geroteerd kunnen worden. Tevens kunt u custom code invoeren voor een banner. Het zal u verbazen hoe gemakkelijk u dat regelt.

Nuttig zijn startpagina’s ook als u linkbuilding activiteiten verricht. Meestal heeft een afzonderlijke startpagina een eigen thema. U kunt per afzonderlijke startpagina een subdomein instellen. Tijdens het maken van een nieuwe startpagina kunt u het gewenste subdomein invoeren. Een link op een pagina over een overeenkomstig onderwerp is zo eenvoudig te plaatsen. Een tekst met daarin de belangrijkste zoektermen kan nog apart per linkcategorie worden toegevoegd.

Eerder las u het vast in dit artikel. Extra widgets plaatsen is een optie die u steeds vaker ziet. Zo is het plaatsen van een nieuwsblok een mogelijkheid. Wilt u een poll plaatsen? Met behulp van het script is zoiets snel toe te voegen. Programmeerkennis is niet nodig. Een kleur is enorm gemakkelijk aangepast.
Free Web Hosting